0707 — 75 68 82marie-louise@livshalsan.com

Regndroppsmassage i Sölvesborg och Karlshamn

Regndroppsmassage i Sölvesborg och Karlshamn

Om du är intresserad av regndroppsmassage i Sölvesborg eller Karlshamn, så är nog Livshälsan för dig ett bra val. Jag, Marie-Louise Persson erbjuder olika former av behandlingar inom massage och regndroppsmassage. Jag har arbetat inom detta området i många år, vilket gör att jag kan hjälpa till med det mesta inom området. Det är inga problem för mig om du har några speciella behov eller önskemål. Tvärtom, detta uppmuntrar jag. Min inställning är nämligen att jag skall kunna hjälpa alla på ett högst personligt vis. Meningen med min verksamhet är att kunna göra alla mina kunder så nöjda och belåtna som möjligt med de behandlingar som jag erbjuder.

Fördelar med regndroppsmassage och massage

Det har visat sig att det finns en hel del fördelar med massage och regndroppsmassage. Man kan exempelvis nämna ångestdämpande effekter, lägre stressnivåer och en förbättrad blodcirkulation. Oavsett om du har ont eller ej, så du alltså vinna på att genomgå någon form av massagebehandling, såsom regndroppsmassage med mera. När det kommer till regndroppsmassage, så har de fördelar såsom att det lindrar rygg- och nackbesvär, hjälper mot stress, oro och muskelspänningar, minskar smärta och inflammation, balanserar kroppen och rensar ut gifter, stärker immunförsvaret, ökar blodcirkulationen och att det kan lindra astma och allergier. Om du vill veta mera om fördelarna med massage, så är du varmt välkommen att kontakta mig, Marie-Louise Persson, så hjälper jag dig.

Andra behandlingar

Jag erbjuder som sagt olika typer av behandlingar, och förutom sedvanlig massage och regndroppsmassage, så kan man genomgå arommassage, änglamassage och änglahealing med mera. Jag kan berätta mera om mina olika typer av massagebehandlingar, om du vill ha mer specifik och detaljerad information kring dessa.

Jag ser fram emot att kunna hjälpa dig. Kontakta mig redan i dag, om du vill ha tips och råd inför vilken behandling som du vill genomgå här hos mig på Livshälsan för dig. Med min hjälp har du möjlighet att må toppen, oavsett om du har fysiska besvär eller ej. Jag har hjälpt många kunder och genom detta har jag kommit att skaffa mig en omfattande erfarenhet. Du kan med andra ord fullständigt lita på att du kan erhålla en behandling som uppfyller alla krav från din sida. Du är återigen varmt välkommen att höra av dig till mig för en enastående massagebehandling.