0707 — 75 68 82marie-louise@livshalsan.com

En samtalsterapeut i Kristianstad och Karlshamn

En samtalsterapeut i Kristianstad och Karlshamn

Om du är intresserad av att få hjälp av en kunnig och rutinerad samtalsterapeut i Kristianstad eller Karlshamn har du kommit helt rätt. Jag, Marie-Louise Persson är en utbildad samtalsterapeut. Alla mina behandlingar utgår från de förutsättningar som du som kund har på din behandling. Jag strävar efter att du skall må så bra som möjligt. Alla behandlingar är unika. Det innebär att alla som kommer till mig får sin alldeles egna och individanpassade behandling och lösning.

Andra behandlingar

Jag erbjuder som sagt olika typer av behandlingar, och förutom sedvanlig massage och regndroppsmassage, så kan man genomgå arommassage, änglamassage och änglahealing med mera. Jag kan berätta mera om mina olika typer av massagebehandlingar, om du vill ha mer specifik och detaljerad information kring dessa.

Jag ser fram emot att kunna hjälpa dig. Kontakta mig redan i dag, om du vill ha tips och råd inför vilken behandling som du vill genomgå här hos mig på Livshälsan för dig. Med min hjälp har du möjlighet att må toppen, oavsett om du har fysiska besvär eller ej. Jag har hjälpt många kunder och genom detta har jag kommit att skaffa mig en omfattande erfarenhet. Du kan med andra ord fullständigt lita på att du kan erhålla en behandling som uppfyller alla krav från din sida. Du är återigen varmt välkommen att höra av dig till mig för en enastående massagebehandling.

Jag ser verkligen fram emot att kunna ta emot dig för samtalsterapi. Desto tidigare som du hör av dig till mig, desto fortare går det innan du mår bra igen. Ingen skall behöva må dåligt och att må dåligt en längre tid får svåra effekter på hälsan. Jag hjälper alla som är i behov av samtalsterapi.